Кількість
|
Вартість
|
||
|
Домашній автоклав гвинтовий газовий самопідтискний стерилізатор для банок
Автоклав — це герметична ємність, яка використовується для теплового оброблення продуктів, нагріваючи їх під великим тиском. Стерилізація продуктів у цьому разі відбувається набагато швидше та якісніше: водночас усі бактерії гарантовано усуваються, а в продуктах зберігається більше корисних речовин. Забезпечить тривале зберігання продуктів, спростить процес консервування, зручний і корисний у господарстві. Допоможе швидко та надійно консервувати М'ясо, Рибу, Паштет, Гриби, Овочі, Фрукти, Компот, Варення.
Дана конструкція автоклава є надійнішою, оскільки оснащена самопідтискним механізмом, який заснований на закріпленні кришки в одному положенні з внутрішньої сторони горловини, що є найважливішим елементом надійності.
До комплекту входять термометр і клапан для випуску пари. Автоклав має невеликий розмір, що дає змогу легко зберегти його в будь-якому місці. Він ідеально підходить для тих, хто консервує свої продукти вдома, не витрачаючи багато часу та засобів на купівлю готових консервів у магазині.
.
- Зменшити час термообробки, що збільшує якість продукції;
- Повністю знищити бактерії, що є в консервованих продуктах;
- Полегшити стомлюючу працю під час консервування;
- Збільшити термін зберігання продукції.
- Самопідтискний механізм закриття
- Забезпечить тривале зберігання продуктів
- Спростить процес консервації
- Зручний та корисний у господарстві
- Компактний: висота - 35 см, Ø - 31 см
- Надійний - товщина металу від 2 мм.
- Легкий - чиста вага 9 кг
- Термін експлуатації – понад 15 років.